L'equip aleví mixt del CN Minorisa va participar en la Christmas Cup que organitza la Federació Catalana amb la col·laboració de Turbo. El trofeu que acull gairebé tots els clubs catalans de la categoria (un total de 22 equips) es va celebrar a les piscines del CN Sabadell, un marc idoni per desenvolupar el que és la veritable festa de Nadal del waterpolo d'aquesta categoria (fins a 12 anys).

El resultats del CN Minorisa van ser els següents: a la fase classificatòria, CN Minorisa, 2 - CN Granollers 8; CN Askartza, 6 - CN Minorisa, 2; CN Catalunya, 8 - CN Minorisa, 4; CN Minorisa, 3 - CN Premià, 5; i CN Terrassa, 7 - CN Minorisa, 1. En la lluita per les places de la 17 a la 20, i en quarts de final, Selecció Gironina, 3 - CN Minorisa, 7; a semifinals, CN Helios, 1 - CN Minorisa, 3; i a la final, CN Minorisa, 4 - CN Premià, 7 , en què els manresans van quedar en la divuitena posició final.

L'equip dirigit per Jordi López el componien: E. Cruz, O. Macedo, B. Meca, K. Castañ, S. Peña, A. Luján , B. Yerro, G. Coll, A. Pérez, M. Rey, N. Serracanta, M. Lara, A. Huerta i A. Serracanta.