Equips capdavanters de la Tercera Divisió com l'Hospitalet, el Sant Andreu, l'Europa i el Terrassa han estat quatre dels cinc darrers rivals del Manresa, i amb tots ells ha perdut. Un calendari capritxós ha fet que els manresans tanquin la primera volta de la competició davant els més forts. Demà (12 h), l'equip d'Andreu Peralta reprendrà la lliga amb la visita a un altre conjunt en forma, un Granollers que, gràcies als seus darrers bons resultats (cinc triomfs i un empat en les darreres sis jornades) s'ha situat segon a només dos punts del líder Terrassa.

Els granollerins no han perdut cap partit al municipal del carrer Girona, això sí, ha cedit quatre empats, el darrer, amb el Peralada fa dues jornades (0-0). Un aspecte que també destaca del conjunt vallesà és que només ha encaixat 14 gols (el líder Terrassa, 13).

El Manresa, degut a les darreres derrotes, ha baixat algunes posicions a la classificació. És catorzè amb 21 punts, encara lluny de les dues darreres places (Sants i Igualada amb 15 i 11 punts, respectivament), però tenint en compte els possibles descensos compensats d'equips catalans de Segona B, podrien baixar més de dos equips de Tercera Divisió.

Estrena a l'Igualada

L'Igualada retorna a la competició, també com a visitant, en el camp del Cerdanyola (demà a les 12 h). Els igualadins tindran estrena en la banqueta després de la incorporació del tècnic vallesà Marc Cabestany, que supleix Moha en la direcció tècnica de l'equip. El repte del nou entrenador és revertir la delicada situació a la classificació tenint en compte que els igualadins són cuers amb només 11 punts després de 17 jornades. Consolidar la defensa sembla un dels aspectes a treballar després que l'equip hagi encaixat 37 gols, essent el segon més golejat darrera del Sants, penúltim, que n'ha rebut 41. El rival de demà, el Cerdanyola, està acomodat a la zona ampla de la taula classificatòria amb 24 punts.