A vegades, no cal guanyar una competició per marxar-ne satisfet de la mateixa. Això és el que ha passat aquesta anit al velòdrom Lluís Puig de València on les atletes de l'Avinent CA Manresa no només han fet història participant per primer cop en el Campionat d'Espanya de clubs en pista coberta sinó que, a diferència del que es podia preveure, pel potencial esportiu i econòmic dels equips rivals, no s'han classificat en el darrer lloc. Les manresanes han acabat setenes entre les vuit millors formacions estatals com ara el Playas de Castelló, el València CA i el propi FC Barcelona. Fins i tot, quan encara faltaven tres proves per tancar el concurs, l'Avinent CA Manresa ocupava la sisena plaça.

I més meritori és aquesta posició per les baixes que arrossegava l'equip manresà, sobretot la seva estendard, la perxista manresana Mònica Clemente, absent per una inoportuna lesió a la sola del peu; tampoc no van poder participar la migfondista Núria Tió, igualment lesionada, i la santjoanenc Meritxell Soler, reservada per al Campionat d'Espanya de mitja marató per equips que s'ha de disputar avui mateix a Sagunt. Amb elles en pista és molt possible que fins i tot l'Avinent CA Manresa hagués pogut millorar la setena plaça final.

El director esportiu del Club Atlètic Manresa mostrava la seva satisfacció «per un nou repte aconseguit. Per a nosaltres ja era una premi ser a València però la setena posició final ens deixa super satisfets, i més tenint en compte les baixes. A nivell esportiu, fins i tot millora la vuitena posició aconseguida a la lliga de Primera Divisió fa unes temporades, la nostra millor classificació estatal absoluta».

L'Avinent CA Manresa ha pogut participar en aquest Campionat d'Espanya de club en pista coberta gràcies a la millor marca de les seves atletes en cadascuna de les proves l'any passat.

A títol individual ha destacat la tercera plaça de la Marina Guerrero amb millor marca personal en els 1.500 llisos (4.34.35); també ha millorat el seu temps Irene Batlle en els 3.000 llisos, acabant vuitena amb 10.20.48. El relleu 4x400 amb l'Emilia del Hoyo, Maria Quetglas, Meritxell Tarragó i Andrea Loza (CA Figueres, filial de l'Avinent) ha superat la millor marca de Manresa amb 3.54.18, classificant-se en vuitena posició. Meritxell Tarragó s'ha lluit en els 400 llisos amb una bona cinquena plaça amb 56.30. També ha quedat cinquena Maria Quetglas en els 60 llisos amb 7.73. Una altra molt bona carrera ha estat la de d'Emilia del Hoyo en els 60 tanques amb 8.50, entrant quarta.

Ainhoa Martínez i Júlia Quevedo han destacat en pes i triple salt respectivament finalitzant cinquenes amb 13,68 m i 11,24 m. En alçada paper sobresalient de Sofia Zorrilla amb el seu quart lloc amb 1,71 m. han quedar vuitenes, Carlota Soler en els 800 llisos amb 2.23.77, Laia Solà en els 200 llisos amb 26.07, Meritxell Lladó en perxa amb 3,20 m i Ella Bestué en llargada amb 5,27 m.