13 de febrer de 2020
13.02.2020

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


Judo

El Vila de Santpedor de judo infantil reunirà uns 250 participants aquest diumenge

El torneig, que barreja competició i formacio per a benjamins i prebenjamins, inclou equips de fora de Catalunya

13.02.2020 | 19:57
Desenes de nens i nenes d'entre 6 i 10 anys ompliran diumenge el pavelló santpedorenc

El pavelló Rafa Martínez de Santpedor serà l'escenari aquest diumenge, entre les nou del matí i les dues de la tarda, de la vintena edició del torneig Vila de Santpedor infantil de judo, que aplegarà 250 nens i nenes de les categories de benjamins i prebenjamins. Un total de setze formacions, entre les quals un parell de fora de Catalunya, han confirmat la seva participació en un esdeveniment que combina l'element competitiu amb el d'aprenentatge.

D'aquesta manera, els judoques que formaran part de la jornada seran d'entre sis i deu anys. No hi ha distinció de sexes, tots participen plegats i, al costat dels torneigs de les diferents categories, hi haurà tallers complementaris per tal de millorar la tècnica individual de cadascun. Tots els membres del Judo Santpedor, coorganitzador de la trobada, al costat de l'Ajuntament de la vila bagenca, es posarà a la seva disposició per impartir pautes pedagògiques, una de les voluntats d'aquesta trobada. En el torneig també hi haurà l'anomenat ippon express, que premiarà el competidor que guanyi un combat amb més rapidesa.

Segons els organitzadors, a mitja setmana havien confirmat la seva presència clubs del Bages i del Moianès com l'Esport-7, el Judo Moià, el Judo Eix Navàs. l'Escola de Castellnou de judo i el Judo Santpedor. També d'altres de la resta de Catalunya, com el Judo L'Hospitalet de Llobregat, el Judo Condal de Barcelona, el Molins de Rei, el Club Judo Pallaresos, el Judo Nova Unió de Blanes, l'Escola Pare Manyanet de Terrassa, el Judo Prats, el Judo Amposta i el Judo Gym Vallès de Cerdanyola. Les dues entitats que seran a Santpedor i provenen de la resta de l'estat espanyol seran el Proyecto Helios de Saragossa i el Judo Klub Erice de Pamplona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


L'últim El més llegit