El conjunt del PSG va empatar en la seva sortida al camp de l'Amiens en un partit plegat de suplents. L'equip de Touchel, pensant en l'enfrontament de Champions davant el Borussia Dortmund, va saltar damunt del ter-reny de joc amb un equip amb moltes novetats i amb un ritme de joc molt baix. L'equip de casa va aprofitar la situació per avançar-se amb un favorable 3-0 amb gols de Guirassy, Kakuta i Diabaté. Ander Herrera en el darrer minut de la primera meitat va retallar distàncies pels parisencs, 3-1.

A la represa el PSG va posar-se les piles i va ser capaç de donar-li la volta al marcador. Kouassi, amb un doblet, va igualar el marcador al minut 65. Icardi al 74 va posar a davant els visitants però l'equip local va tirar d'èpica i va poder empatar en el temps afegit gràcies a Guirassy.