Els atletes de l'Avinent Manresa i del CA Igualada Petromiralles van tenir una actuació molt destacada en els Campionats de Catalunya sub-20 en pista coberta celebrats Sabadell.

El CAM va sumar sis medalles (dues d'or, dues d'argent i dues de bronze). Títol català per a Meritxell Tarragó en els 400 llisos; va dominar amb autoritat la final amb 56'' 02; Josep Maria Llanas va guanyar els 60 llisos amb 7'' 02. Van ser subcampions catalans, Marc Fernández, en quedar segon en una final tàctica dels 1.500 llisos amb 4'08'' 12, i Laia Solà en els 60 llisos amb uns destacats 7'' 75. La pròpia Solà va fer doblet de medalles en penjar-se un bronze en la final dels 200 llisos amb 25'' 65. Va ser tercera la saltadora Meritxell Lladó en la final de perxa, superant el llistó amb 25'' 65. Tots ells competiran el proper cap de setmana en l'estatal sub-20.

Tres atletes del CAI van pujar al podi (dos primers llocs i un segon). Aitor Caldito va ser campió en salt de llargada amb 6,70 m. Marta Galló també va ser campiona en salt de llargada amb un millor intent de 5,50 m. La medalla d'argent va ser per a Anna Torras en els 1.500 llisos amb 4' 47'' 78 (m.m.p.). D'altra banda, Pol Roca fou quart en salt d'alçada (1,91 m), Theo Ruiz, quart en salt de perxa (4,45 m), Berta López, quarta en els 800 llisos (2' 26'' 10), Laia Planas, cinquena exaequo en salt d'alçada (1,58 m), Gerard Farré, setè en 800 llisos (2' 01'' 74), Eduard Guzmán, sisè en els 200 llisos (23'' 00) i sisè en la seva semifinal dels 60 llisos (7'' 29), i Martona Segura, nuls en salt de perxa.