El capità del Barcelona, l'argentí Lionel Messi, ha llançat avui des del seu domicili a Castelldefels (Baix Llobregat) un missatge d'ànim a tothom per les limitacions que està ocasionant la pandèmia del coronavirus, i amb les etiquetes mundials #QuedateEnCasa i #StayAtHome ha animat tothom a ser "responsables".

Al costat d'una fotografia a casa al costat de dos dels seus tres fills, Messi ha dit en el seu compte d'Instagram: "És el moment de ser responsable i quedar-se a casa. Són dies complicats per a tothom. Vivim preocupats pel que està passant i volem ajudar posant-nos en el lloc d'aquells que pitjor ho estan passant, o bé perquè els va afectar directament a ells o els seus familiars i amics, o perquè estan treballant en primera línia per combatre-ho en hospitals i centres de salut. Vull enviar molta força a tots ells".

El jugador es troba confinat a casa, seguint les indicacions del Barcelona, cosa que afecta tots els esportistes del club català, després que els organismes sanitaris hagin recomanat el confinament de tota la població per evitar la propagació del coronavirus, un fet que ja afecta a tot Espanya, excepte moviments per força major.

En el seu escrit, Messi conclou amb aquest missatge: "La salut ha de ser sempre el primer. És un moment excepcional i cal seguir les indicacions tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques. Només així podrem combatre'l de manera efectiva. És el moment de ser responsable i quedar-se a casa, a més és perfecte per gaudir aquest temps amb els teus que no sempre es pot tenir. Una abraçada i tant de bo aconseguim donar-li volta a aquesta situació com més aviat millor. #QuedateEnCasa #StayAtHome".