El RCD Espanyol ha confirmat que sis membres del primer equip i del cos tècnic han donat positiu per coronavirus, encara que no ha volgut desvetllar la seva identitat, fet pel que el conjunt català es converteix en el segon de LaLiga Santander amb contagiats per COVID-19 després del Valencia CF.

"Ahir a la tarda es va confirmar que sis membres d'entre la primera plantilla i el staff tècnic del RCD Espanyol de Barcelona van donar positiu en les proves del COVID-19 efectuades en les últimes hores", ha informat l'entitat blanquiblau.

A més, ha assegurat que tots es troben "amb símptomes lleus i estan complint amb les recomanacions mèdiques". No obstant això, no ha desvetllar la identitat dels afectats per la pandèmia.

D'aquesta manera, el club barceloní es converteix en el segon de la màxima categoria del futbol espanyol amb casos de positius per coronavirus, després que el diumenge el València anunciés que comptava amb cinc contagiats entre el cos tècnic i la plantilla 'che'.

Entre ells, es troben els jugadors Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala i José Luis Gayà. Ja el dilluns, l'entitat valencianista confirmava que s'havien detectat "nous casos positius", i va lamentar que haver viatjat a Milà per jugar la 'Champions' hagi provocat "entorn de 35% de casos positius".