L'organització de la Berga Trail ha anunciat aquest matí de dijous, en un comunicat, que ajorna les curses previstes per al cap de setmana entre el 8 i el 10 de maig, No es tracta d'una cancel·lació, sinó d'un ajornament fins que es trobi una millor data.

Segons els organitzadors, "donades les circumstàncies i atesa la situació de força major i d'emergència, generada per la crisi sanitària del COVID-19, l'organització de la Berga Trail ha decidit ajornar totes les curses, així com totes les activitats paral·leles que se'n deriven, previstes pel cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig de 2020. Durant les properes setmanes treballarem per refer el programa del Mountain Weekend Berga Trail i us comunicarem la nova data".

L'organització també lamenta "les molèsties i inconvenients que aquest canvi de data pugui provocar a tots els inscrits, però ens atenem a les mesures de prevenció a nivell internacional que s'estan prenent per contribuir a la contenció d'aquesta pandèmia i apel·lem a la responsabilitat de cadascú en aquest cas d'excepció".