El Comitè d'Empresa del FC Barcelona ha volgut aquest dilluns fer públic el seu "més sincer agraïment" als integrants de les plantilles professionals de l'entitat blaugrana per acceptar rebaixar-se el sou "i especialment als jugadors del primer equip de futbol.

A través d'un comunicat, els futbolistes de la primera plantilla han anunciat aquest dilluns que acceptaven rebaixar el seu salari en un 70% tal com els havia proposta la directiva, i anunciaven a més, que farien una aportació econòmica perquè els empleats de el club poguessin cobrar el 100% del seu sou.

Un gest que, segons els representants dels treballadors de l'FC Barcelona, els ha fet arribar "esperança, tranquil·litat i seguretat" per afrontar la crisi econòmica que deixarà la pandèmia.

D'altra banda, el comitè d'empresa del Barça ha volgut deixar clar que, de moment, no ha rebut comunicació oficial per part de club d'un ERTO, ni tampoc ho estan negociant amb l'entitat.

A més, no entén que aquest expedient de regulació temporal d'ocupació segueixi endavant després el compromís adquirit pels futbolistes de garantir la totalitat dels salaris dels empleats de club.