El FC Barcelona ha tornat aquest divendres a la feina amb una primera sessió d'entrenament (90 minuts), després de 56 dies d'inactivitat i en solitari, per preparar el possible retorn a Laliga Santander.

Després d'arribar amb els seus vehicles ja vestits amb la roba de treball, amb guants i mascaretes, els jugadors es van repartir en diferents grups en diversos camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper --Campo Tito Vilanova, Camp 2 i Camp 3--.

El capità Leo Messi va ser el protagonista de la primera imatge facilitada pel club i, com la resta dels seus companys, va poder tocar pilota després d'aquests 56 dies de confinament i de pla de treball específic a casa seva.

També es va exercitar el davanter uruguaià Luis Suárez, el "fitxatge del confinament" segons el segon entrenador, Eder Sarabia, que està A prop d'acabar la recuperació de la seva lesió de genoll i de la intervenció de mitjans de gener.

El tècnic blaugrana, Quique Setién, abillat amb mascareta com la resta de el cos tècnic --no així els jugadors, que van deixar l'obligada distància de seguretat mínima de 2 metres amb els seus companys--, va dirigir una primera sessió amb presència de l'filial.

Qui no va trepitjar la gespa dels terrenys de Sant Joan Despí va ser el francès Ousmane Dembélé, lesionat de llarga durada i la fitxa en Laliga ocupa el davanter danès Martin Braithwaite, fitxat fora de l'mercat hivernal a l'Leganés per cobrir la seva plaça.