Fins demà dissabte se celebra a la plaça Major una nova edició, la catorzena, del Torneig de Vòlei Platja de Manresa. Enguany, i a causa de la crisi del coronavirus, l'AE Vòlei Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Manresa Jove, ha hagut d'organitzar una versió reduïda del torneig per tal de poder donar seguretat als participants i aplicar els protocols sanitaris amb comoditat.

En aquest sentit, ha disminuït el nombre d'equips participants, tot i que s'han mantingut dos nivells, l'amateur i l'elit (s'ha procurat que cadascuna de les formacions, d'un mínim de quatre membres , jugui els seus partits de la fase prèvia). Avui es jugaran els darrers partits classificatoris, entre les 6 de la tarda i passades les 11 de la nit. Ja demà serà el torn de la fase final entre les 4 de la tarda i aproximadament les 10 de la nit.

Aquest torneig forma part del programa d'activitats Estiu Jove, que també inclou, per al proper dia 21 de juliol, un torneig de tennis taula gratuït al Casal de Joves La Kampana.