El CE Manresa disputarà entre avui i demà dos partits de pretemporada. Avui a la tarda, a partir de les sis, visita el Vic, també de Tercera Divisió, i demà, a les 19.30 hores, juga a casa en el duel de presentació davant de l'afició. Després de la bona experiència del cap de setmana passat en el partit de festa major contra el Terrassa, que es va resoldre en la tanda de penals després d'acabar amb empat a dos al marcador, els blanc-i-vermells tornaran a obrir les portes de l'estadi per a tots els aficionats que ho desitgin.

Tal com va succeir llavors, el protocol d'accés tornarà a ser rigorós i requerirà d'una declaració de responsabilitat a través d'un codi QR o de registre manual que es farà a l'entrada. El club vetllarà per l'ús obligatori de la mascareta, la distància de seguretat a la graderia i limitarà la capacitat. En el cas de dissabte passat, va tancar les portes a la mitja part.

Per a l'entrenador dels manresans, Ferran Costa, «els rivals són molt exigents. El Vic va fer una gran temporada i enguany tornarà a estar a la part alta de la classificació. El duel contra el Badalona, d'altra banda, és un enfrontament atractiu perquè el nostre públic se segueixi engrescant».

De cara als dos partits, el Manresa té les baixes de Marc Cuello, amb una petita sobrecàrrega muscular, i de Sergi Solernou, el capità, que segueix el seu procés de readaptació de la darrera lesió que es va fer. Abans del partit, es farà la presentació de tota la plantilla i la presidenta, Ruth Guerrero, i l'entrenador, es dirigiran al públic, que tindrà entrada gratuïta.