Uros Djurdjevic va ser l'autor, pràcticament amb el temps exhaurit que va donar la victòria al Sporting de Gijón en l'estrena del tècnic surienc a la banqueta dels asturians. Djurdjevic va aprofitar un dels pocs errors del disciplinat treball dels visitants per donar la primera victòria de la temporada. A la primera part, els locals no van tenir profunditat en el joc i pràcticament no van tenir ocasions; a la represa van millorar però el gol va tardar en arribar.

Amb gols de Mele ndo, Wu Lei i Embarba, l'Espanyol va sumar els tres primers punts a la nova categoria, la Segona Divisió. Els pericos es van imposar per 3 a 0 a l'Albacete. Óscar Melendo, al minut 13 va aprofitar una bona assistència de Wu Lei per obrir el marcador amb un xut amb la cama esquerra. Al minut 25, el propi Wu Lei va fer el segon per l'escairedesprés de rebre una passada amb el cap de David López. Embarba va marcar el tercer en el descompte del segon temps