17 de setembre de 2020
17.09.2020
Regió7

«No utilitzem els vestidors, els jugadors han de venir canviats»

Albert Viladrich (Futbol Base Solsona Arrels)

17.09.2020 | 08:56
Imatge del primer entrenament del juvenil del Futbol Base Solsona Arrels |

Els protocols de lluita contra la covid-19 són per al CF Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels més feixucs, tenint en compte que, a hores d'ara, els seus equips només poden utilitzar dos terços del ter-reny de joc del camp municipal solsoní. Això, en espera que s'iniciïn les obres de reparació del mur que separa la instal·lació de l'institut Francesc Ribalta, que va cedir fa força setmanes; llavors, el camp quedarà pràcticament inutilitzat uns mesos fins que s'hagi arranjat el desperfecte i s'hagi instal·lat, també, una nova gespa artificial, ja que la que hi ha haurà quedat molt malmesa pels treballs.

Albert Viladrich, director esportiu del Futbol Base Solsona Arrels, ha comentat que «ara mateix no podem organitzar cap partit amistós de futbol 11 a casa nostra. Aquest proper cap de setmana, les nostres formacions de base començaran a jugar, però s'hauran de desplaçar per fer-ho. Això fins que no tinguem el vell camp de l'Arrels, de terra, posat al dia de forma provisional». Malgrat aquest enrenou afegit, els equips solsonins de futbol miren de complir de forma estricta les normes previstes. «No es poden utilitzar vestidors i per tant els jugadors han de venir canviats de casa; hi ha una porta d'accés al camp i una altra de sortida, on s'han d'esperar els pares, ja que no els és permesa l'entrada als entrenaments; el control de temperatura el fem de forma aleatòria i s'ha d'usar mascareta quan no es fa esport i, per descomptat, gel hidroalcohòlic; els jugadors no poden compartir ni begudes ni petos i el material d'entrenament es desinfecta abans de cada sessió», recorda un Viladrich que es mostra força pessimista pel que fa a la competició: «tiraran endavant l'inici, però ja es veurà si es podrà acabar».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit