Un canvi en un tram de l'itinerari del recorregut de 74 quilòmetres ha fet impossible la celebració de la Selènika d'enguany, una competició ciclista que havia complert tots els requisits i que tornava al calendari, fidel a la seva cita. Segons va informar ahir l'organització, la variació del pas per Cabrianes, que no es pot fer perquè hi ha obres per la construcció del nou pont, i la nova idea de passar pel costat d'Artés i dirigir-se al Pla de les Tàpies, no ha estat ben acceptada pel Servei Català de Trànsit, que addueix que aquesta variant s'hauria hagut de comunicar amb més temps. Per tant, la cursa no es pot fer demà.

Ahir, els integrants de l'organització, la Penya Ciclista de Navarcles, es van reunir i van decidir que la prova tindrà lloc el proper 8 de novembre. Totes les persones que s'hi havien inscrit mantenen els drets adquirits. Per qualsevol comunicació cal enviar un mail a selenika@selenika.com.

De fet, a mitja setmana els organitzadors havien explicat a aquest diari que havien arribat als 436 inscrits, dels quals divuit eren dones, i que segurament l'estat de forma dels participants no podria ser el mateix que si haguessin anat fent totes les curses de la temporada, que es van haver de suspendre per culpa de la pandèmia. De tota manera, la inscripció, propera als 500 corredors, que era el límit que s'havia posat la Penya Ciclista de Navarcles, deixava clar que hi havia ganes de fer la marxa i de demostrar en quin estat de forma estava tothom. De moment, no podrà ser. Per trobar més informació, a xarxes socials o a www.selenika.com.