El partit que havien de disputar avui el Cadí la Seu i el Casademont Saragossa, el primer de la Lliga Femenina, va ser ajornat ahir al vespre per la Federació Espanyola de Bàsquet pels resultats «heterogenis» de les proves de detecció de covid-19 realitzades a alguns equips, sense que s'especifiqués de quins eren. En el seu Twitter, però, el conjunt urgellenc va parlar d'«indisposició» del rival, amb la qual cosa queda clar que és alguna jugadora o membre del cos tècnic dels aragonesos qui ha donat positiu.

A part del Cadí-Casademont, la federació també va decidir ajornar dos partits més, l'Al-Qázeres-Araski i el Campus Promete-Quesos el Pastor. De moment, l'ens federatiu no ha parlat de cap altra data per disputar els tres enfrontaments.

El debut del Cadí a casa havia de suposar el retorn al Palau d'Esports d'alguns aficionats, en concret 220 socis, els permesos per l'autoritat. El Sedis haurà d'informar en els propers dies si ells mateixos seran els triats per assistir al proper partit que s'ha de disputar a casa, el Cadí-La Laguna del proper 3 d'octubre.