La Transcorriols, la pedalada de Callús, se celebrarà el proper 25 d'octubre en la seva desena edició. L'organització ha optat per un recorregut que tindrà entre 30 i 45 km aproximadament amb diferents alternatives que farà que es pugui escollir més duresa o menys als participants. Com sempre passarà per l'entorn de la vila de Callús i tindrà un 80% del traçat per corriols. Tot i ser una pedalada de característiques tècniques considerables, el recorregut tindrà alternatives que permetran reduir l'esforç als corredors i ampliar així el ventall de participants que hi puguin assistir.

El Club Excursionista Callús, entitat organitzadora, espera mantenir la tendència a l'alça participació de les últimes edicions pel que fa al número d'inscrits, i per això, ha obert camí a noves zones verges per tal de gratificar a tots els ciclistes, encara que hagin assistit a les anteriors edicions.

El funcionament de la prova i els seus avituallaments seguiran totes les indicacions de les autoritats i recomanacions sanitàries anticovid-19 per un desenvolupament segur. Les inscripcions estaran obertes a la web del club: www.cecallus.cat.