24 de setembre de 2020
24.09.2020
Regió7
BTT

Neix Singletrack, una escola de bicicleta de muntanya per a nens i nenes a Santpedor

L'objectiu d'oferir la possibilitat d'aprendre i millorar la pràctica del BTT d'una forma divertida i segura

23.09.2020 | 23:43
Neix Singletrack, una escola de bicicleta de muntanya per a nens i nenes a Santpedor

L'escola de bicicleta de munta-nya Singletrack neix a Santpedor amb l'objectiu d'oferir, als nens i nenes de 6 a 16 anys, la possibilitat d'aprendre i millorar la pràctica del BTT d'una forma divertida i segura. Descobrir l'entorn natural i aprendre les maniobres bàsiques, reparar avaries i aplicar uns hàbits saludables són alguns dels objectius que es proposa el projecte. Aquesta iniciativa de 2x2 Santpedor i del Club Esportiu Bike Catalunya té com a continguts la tècnica de la bicicleta de munta-nya amb circuits habilitats –tècnica de pujada, de baixada, de traçar revolts, petits salts, etc.–; la resistència i, per tant, la preparació física els mesos d'hivern; l'alimentació, hidratació, estiraments i descans; la mecànica bàsica, i el medi natural, és a dir, la flora, la fauna i la història dels punts per on es passa en les sortides.

Les activitats seran dirigides per persones qualificades i els participants quedaran dividits en dos grups, de 6 a 12 anys i de 13 a 16, amb un dia a la setmana. El preu de la matricula és de 30 euros i cada mensualitat costa 49 euros. El curs s'iniciarà el 28 de setembre i serà fins als 25 de juny. Per fer inscripcions cal adreçar-se a singletrackescola@gmail.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit