Un molt bon últim quart, sobretot en defensa, va permetre al València de Jaume Ponsarnau gua-nyar el seu primer partit a la lliga després de superar un MoraBanc Andorra que no va poder resistir el ritme al final i que va marxar molt enfadat amb l'actuació arbitral. De fet, el seu entrenador, Ibon Navarro, se'n va anar desqualificat abans d'hora després de protestar molt algunes decisions dels àrbitres que, segons el seu punt de vista, van mostrar un criteri oposat a l'hora d'indicar les faltes a les dues bandes.

El partit va ser igualat malgrat que els locals van aprofitar els punts de Hermannsson, primer, i de Dubljevic, després, per escapar-se a l'inici. Però els andorrans van ajustar la defensa i van aconseguir arribar al descans amb el marcador igualat i només tres punts a sota. Fins i tot van aconseguir posar-se davant durant uns segons amb un bàsquet de Tyson Pérez, molt encertat, i un triple de Sergi Garcia.

En el tercer període el marcador va mantenir-se amb poques diferències, sempre per la banda dels taronja, però va ser a l'inici del quart definitiu quan les errades andorranes, unides a les portes enrere dels locals, que van trobar sols Labeyrie i Van Rossom, i algun triple de Prepelic, van provocar que la diferència anés creixent. Quan Navarro va ser desqualificat, l'Andorra va baixar la diferència de quinze punts a vuit, però una nova reacció dels valencians i els tirs lliures van permetre ampliar l'avantatge.