El Reial Madrid va vèncer al camp del Betis (2-3) en un partit que perdia per 2-1 al descans i en què el VAR va tenir molt a dir. Els blancs es van avançar amb un gol de Valverde a passada de Benzema, després que al francès li haguessin anul·lat un gol per clar fora de joc. Ramos va errar el 0-2 i el Betis va reaccionar en dos minuts, el 35 i el 37, amb una rematada de cap de Mandi i un xut de William Carvalho.

A l'inici de la represa, una centrada de Valverde va acabar amb l'empat a 2 d'Emerson en pròpia porta. Després de molts minuts de revisió, el VAR va decidir que, per mil·límetres, Benzema no era en fora de joc. L'acció determinant va arribar amb una falta a fora de l'àrea d'Emerson a Jovic. Els bètics reclamaven fora de joc del serbi, que el VAR va denegar, però De Burgos Bengoetxea va expulsar el lateral brasiler.

Amb tot de cara per al Madrid, va fer falta que el VAR tornés a avisar el col·legiat per unes mans de Bartra, que havien passat inadvertides i davant de les quals el bètic demanava falta de Mayoral. Ramos va transformar amb l'enèsim Panenka i els tres punts van viatjar cap a la capital.

Ahir també es van disputar tres partits més de la tercera jornada Alabès-Getafe (0-0), Elx-Reial Societat (0-3) i València-Osca (1-1). I a Segona. Sporting-Girona (2-0).