L'empat contra un dels capdavanters va ser a l'abast de l'Igualada Femení HCP en la tercera jornada del grup B de l'OK Lliga Femenina. Les prestacions golejadores de Pati Miret i Mar Franci, autores de quatre i dos gols, respectivament, van permetre a l'equip anoienc competir per empatar amb el CP Voltregà (6 a 7) fins als darrers segons.

Les jugadores de Toni Aranda van exhibir caràcter i aptituds suficients per segellar la permanència. L'equilibri a la pista i al marcador es va mantenir fins al minut 17 del primer període. Llavors, dos gols seguits de Laura Barcons i Berta Tarrida van situar l'1 a 4 a l'electrònic, que Pati Miret va minimitzar abans del descans.

A la represa, les igualadines van respondre amb efectivitat golejadora i rapidesa als gols d'Aina Arxe i Judit Burgaya (4 a 6) i Mar Franci (min 37) va reduir la diferència a la mínima expressió (5 a 6).

Tres minuts després, Carla Claramunt no va encertar a transformar la falta directa que hauria permès empatar a les anoienques que, tot i això, van lluitar per puntuar fins als darrers segons.