El partit que havien de disputar aquest cap de setmana a les Comes l'Igualada Femení HCP i el CHP Bigues i Riells, corresponent a la 4a jornada de la primera fase de l'OK Lliga Femenina (grup B), s'ha hagut d'ajornar com a conseqüència del positiu de covid-19 d'una jugadora del CP Voltregà.

L'equip osonenc es va enfrontar a les jugadores de Toni Aranda diumenge passat, a Igualada (6 a 7). Dimarts, el CP Voltregà va conèixer la malaltia que tenia una de les seves jugadores. L'endemà, les plantilles d'ambdós equips es van sotmetre als testos PCR, sense que s'identifiqués cap contagi, però per precaució, i segons determinen els protocols, els partits que havien de jugar aquest cap de setmana santipolenques i igualadines es van ajornar.

Al grup A, ahir, també es van suspendre dos partits pel positiu d'alguna jugadora: el Cuencas Mineras-CP Manlleu i el CP Alcorcón-Girona CH. L'equip manlleuenc va conèixer la suspensió quan ja volava cap a Oviedo.

Els altres dos partits de la 4a jornada del grup B van registrar els següents marcadors: PHC Sant Cugat, 2 CP Vilanova, 2 i HC Palau de Plegamans, 9 CP Areces, 0.