La represa de la competició a Tercera va reportar al CF Igualada un valuós triomf al difícil terreny de joc de la Muntanyesa (0 a 2). L'equip de Nou Barris retorna aquest curs a la categoria després d'un breu parèntesi i vèncer al seu camp és un repte sempre complicat per als oponents, a causa de les seves reduïdes dimensions.

La Muntanyesa va ser fidel al guió que es preveia i va imposar un ritme frenètic des dels primers minuts amb la intenció de generar accions de superioritat per crear perill a través dels serveis en profunditat i en les jugades a pilota aturada, tal i com és habitual.

Els jugadors de Marc Cabestany van aturar les escomeses ofensives dels de Dani Andreu durant la primera mitja hora de joc i només van concedir una ocasió, un xut llunyà que va desviar Romans Carrillo amb dificultats.

L'equilibri va caracteritzar els últims quinze minuts de la primera meitat i Sergio Álvarez i Favio Osorio van rematar amb intenció.

A la represa, els barcelonins van tornar a intensificar el seu domini i Romans va desviar al pal la millor ocasió de gol dels locals. Aquesta acció va propiciar la reacció dels blaus, que van arrabassar la iniciativa al seu oponent i van protagonitzar una gran acció combinativa que va culminar amb l'assistència d'Èric González per tal que Sergi Casals materialitzés el primer gol (min 71).

Tot seguit, el migcampista Pedro J. Calvo va pispar una pilota, va penetrar a l'àrea de penal i va donar la passada de la mort a Sergio Álvarez, que va sentenciar el triomf igualadí (min 73).