El Barça afronta aquesta tarda un nou partit a la lliga sense saber-se quina imatge oferirà. Els dos últims partits, amb empat a Vitòria i victòria mínima i suada a casa contra un minvat Dinamo de Kíev, deixen clar que l'equip encara no ha trobat la manera de ser regular just en un moment en què necessita els punts. Els blaugrana són a nou punts del líder, la Reial Societat, tot i que amb dos partits menys, i a vuit del Madrid, amb un duel menys que els blancs, i han de guanyar sigui com sigui abans de l'aturada de la setmana vinent pels partits de seleccions.

Ahir, el tècnic blaugrana, Ronald Koeman, gairebé només va parlar de Messi i del vídeo que s'ha fet viral d'ell caminant al final del partit de dimecres. Per al neerlandès, «a qualsevol jugador li poden treure imatges caminant. Si voleu muntar polèmiques, és el vostre problema, jo no hi entro». Tot i que aquesta temporada l'argentí només ha marcat de penal, va argumentar que «encara és un jugador molt decisiu, tot que ara només hagi marcat de penal».

El rival, el Betis, ha mostrat irregularitat però arriba al Camp Nou després d'haver fet un bon partit, amb victòria, la setmana passada contra l'Elx. El seu tècnic, el xilè Pellegrini, vol «conjugar personalitat i capacitat de definició».