L'Igualada debutava després de descansar la primera jornada d'aquesta atípica temporada. Ho va fer a Saragossa, davant l'equip més veterà del grup, un Anagán Olivar que va ser capaç de mantenir el control durant tot el partit i endur-se'l al final.

Els igualadins van arribar l'últim quart set punts per sota, i tot i guanyar l'últim parcial, no va ser suficient per capgirar la mala dinàmica que ja duien de tot l'enfrontament, en què van anar sempre a prop del rival, però sense poder posar-se al davant.

Els anoiencs van perdre el partit per culpa del mal encert en el tir, sobretot des de la línia de tres, on els visitants van acabar amb un 4 de 25, un percentatge realment baix.

El duel es va decidir per detalls, com l'encert superior dels locals des del tir lliure i la capacitat d'aprofitar els moments on el rival es desconnectava. La propera jornada, que es disputarà en dues setmanes, l'Igualada jugarà davant el Torreforta, també a fora, ja que té ajornat el partit davant el Castelldefels de la jornada tres. No jugaran fins al 12 de desembre.