Pedro Martínez admetia, després del partit, que «el primer quart ha condicionat una mica el partit. Ells han sortit més intensos i no hem estat bé en defensa i ja hem anat a remolc. En la primera meitat també hem estat molt desencertats tirant de tres punts. A la segona hem pogut competir, però el nostre primer quart ens ha llastat». També va revelar que «Guillem Jou s'ha lesionat. Ha provat a la mitja part, però ja no podia jugar».

Rafa Martínez, per la seva banda, va redundar que «hem anat a remolc durant tot el partit. Hem tingut una bona reacció en defensa a la segona part, però ells, amb la seva qualitat i encert han fet que no ens hi haguem acostat gaire».

D'altra banda, el tècnic del Burgos, Joan Peñarroya, va dir que estaven «contents de la victòria. Hem començat bé el partit i hem adquirit un avantatge que hem mantingut, sense jugar tan bé. Coneixíem la seva capacitat en el rebot ofensiu, però en general estic satisfet davant d'un rival a qui no és fà- cil guanyar amb relativa tranquil·litat».