La tretzena jornada de l'OK Lliga no va ser propícia als interessos del CH Igualada Rigat. L'equip de Cesc Linares va perdre ahir a la pista del CP Voltregà en un duel entre dos clubs històrics que es va decidir a la segona part. Els anoiencs van sumar, així, la seva vuitena derrota de la temporada, i ocupen a hores d'ara la dotzena posició de la classificació, liderada pel Liceo gallec.

La primera part es va moure dins d'uns paràmetres d'igualtat que es va reflectir en els guarismes que va indicar el marcador al final dels primers 25 minuts. El gol inicial de Teixidó va trobar la rèplica de Yeste al cap d'uns minuts en un ràpid contraatac. Els igualadins, fins i tot, van tenir l'oportunitat de posar-se davant amb una falta directa però Baliu no va encertar a batre el porter local.

L'ensopegada dels anoiencs va arribar a la segona, amb dos gols de Canal i un altre de Vargas que van situar el 4-1 en el marcador. Els visitants van intentar retallar diferències, però es van topar amb un Blai que ho aturava tot, inclòs un penal de Bars. Tot i això, Vives va aconseguir batre la porteria del Voltregà, situant el 4-2, però quedaven només dos minuts i pràcticament ja no hi havia temps per a gaire més. De fet, van ser els osonencs els qui a darrera hora van establir el 5-2 definitiu amb una diana de Teixidó. L'Igualada ja no tornarà a jugar fins al 9 de gener, quan reprendrà la Lliga davant del Palafrugell.