L'excel·lent actuació del pivot serbi Dejan Kravic va ser cabdal per tal que l'Hereda San Pablo de Burgos de Joan Peñarroya sumés un nou triomf, en aquesta ocasió a la pista del Coosur Reial Betis (76 a 85).

Kravic va anotar 23 punts amb una sèrie impol·luta en els llançament de dos punts (9/9) i va liderar la reacció dels castellano-lleonesos quan cedien per 4 punts a l'inici de l'últim quart. Vuit punts del serbi van propiciar la cinquena victòria consecutiva del San Pablo, la tretzena al final de la primera volta de la Lliga ACB. Per tant, si avui el TD Systems Basnonia perd a Màlaga, els burgalesos seran cap de sèrie en el sorteig de la fase final de la Copa del Rei.

L'encert en els triples dels burgalesos durant el primer parcial (6/8) i l'inici fulgurant d'Alex Renfroe (8 punts i 4 assistències), van atorgar un sòlid avantatge als visitants (19 a 32). L'encert del base local Randle no va ser suficient per escurçar el marge durant el segon acte (43 a 55), però la fortalesa de Youssou Ndoye (16 punts), tres cistelles seguides de Feldeine i un triple inversemblant de Randle van permetre als locals empatar al final del tercer quart (62 a 62).

En l'altre partit jugat ahir, el Valencia BC de Jaume Ponsarnau no va trobar oposició a la pista del Retabet Bilbao (73 a 106). Les absències dels bases Jonathan Rousselle i Ludde Hakanson, a més de les de Quentin Sarron i Ondrej Balvin van impedir als bascos competir per la victòria. L'ala pivot Jaime Pradilla (15 punts) va ser el millor dels taronja.

Els partits que avui havien de jugar Fuenlabrada i Morabanc Andorra i Estudiantes i Saragossa s'han suspès degut a la tempesta.