El pilot manresà Ander Mirambell va finalitzar en quinzena posició la prova de la Copa del Món que es va celebrar ahir al traçat natural de Saint Moritz, a Suïssa. És el seu millor resultat des del tretzè lloc del 2016 a Lake Placid després d'una segona baixada espectacular, que li va donar el desè lloc parcial.

Mirambell, que sortia el tercer en la primera màniga, va lamentar l'estat de la neu a primera hora, que no el va deixar passar de la divuitena posició. «Podíem haver aspirat a més, però un error a un revolt ens ha perjudicat». El segon descens, en canvi, «ha estat un dels millors de la meva vida i, a més, hem tingut sort perquè la intensitat de la neu ha anat creixent i m'ha fet acabar desè amb una bona velocitat punta».

El bagenc, exultant, va manifestar que «hem demostrat que estem entre els millors en pilotatge i que el trineu, funciona. Veníem del 25è lloc de l'any passat i no puc estar més content». La Copa del Món no s'atura i divendres vinent desembarcarà al circuit alemany de Königssee.