Els esquiadors de Cerdanyola Albert Ortega, de Vic Quim Salarich i de Ribes de Freser Núria Pau, tots tres pertanyents a La Molina Club d'Esports (LMCE), conjunt ceretà, seran presents als Campionats del Món d'esquí alpí, que se celebraran a partir de dimarts vinent a l'estació italiana de Cortina d'Ampezzo. Completen una delegació de vuit esportistes catalans que participaran en aquest certamen, tant en aquesta modalitat com en esquí de fons i surf de neu.

Ortega, de 22 anys, que encara no ha acabat cap prova de la Copa del Món i que té experiència en mundials júniors, debutarà dimarts, el primer dia de competició, en el supergegant, i repetirà en la combinada l'endemà i en l'eslàlom gegant el proper dia 19.

Més experimentat és Salarich, que ja ha participat en tres mundials, amb una 25a posició a Saint Moritz, el 2017, i una 30a a Vale, el 2015, com a millors posicions. No va acabar en l'última ocasió, el 2019 a Are, a Suècia. Repetirà en eslàlom especial, el dia 21.

Finalment, Núria Pau va ser 36a a la localitat sueca en el gegant ara fa dos anys i no va acabar la primera baixada en eslàlom especial. En aquesta oportunitat, només competirà en la prova més ràpida, el dia 18.