Era una xerrada tranquil·la. Una xerrada entre Ibai Llanos, el popular 'streamer', i Gerard Piqué, un dels capitans del Barça. Una conversa relaxada en la qual el defensa, que està de baixa des que va patir una greu lesió al genoll el mes de novembre passat, va retratar la falta de lideratge que va tenir Josep Maria Bartomeu, el ja dimitit president del club blaugrana. «De vegades, li deia al president: '¡Vine al vestidor!'. I no venia», ha comentat al seu canal de Twitch.

«Potser es necessitava una mica més de lideratge i donar la cara», li ha dit Piqué a Ibai Llanos. «No crec que tingués maldat, però has de tenir dots per liderar un club com el Barça que factura 1.000 quilos», ha afegit el defensa.

Ha posat Piqué sota sospita la capacitat per dirigir «un transatlàntic» com el Barça. I a tots els nivells. No només l'esportiu sinó també l'econòmic. «Sempre surten problemes i tu has de ser allà per prendre decisions, agradin o no agradin a la gent. Quan t'escapes d'aquests problemes i delegues es fa tot molt complicat».

Considera el defensa que «a partir d'allà es fa tot una muntanya» que converteix el club gairebé en ingovernable. «Les coses acaben anant a pitjor. Els problemes no se solucionen per si sols», ha insistit Piqué en aquesta conversa amb Ibai Llanos.

«S'ha d'agafar el toro per les banyes. Has de prendre decisions, encara que no agradin a la gent», ha reiterat el defensa, indicant que «jo com a jugador he tingut experiències de coses que no entens, que no entens, és superior a tu. Però millor ho deixem aquí. Sempre vaig tenir un tracte cordial. I com a persona no crec que tingui maldat, però una cosa és ser amable i una altra...».

Ha posat, a més, un exemple contundent: «Dels malentesos vam passar als problemes. Dels problemes als errors i a poc a poc va in crescendo i va acabar tot saltant pels aires».