El Barça va golejar ahir el Betis a l'Estadi Johan Cruyff per 6-0 en una 20a jornada de la Lliga Iberdrola protagonitzada pels equips que intenten evitar les quatre places de descens. Les victòries del Spòrting Huelva i el Santa Teresa van provocar canvis en una pugna per la permanència que es preveu aferrissada fins el final.

Mapi León, Alèxia, Aitana, Patri Guijarro i Jenni Hermoso (2 gols, 1 de penal) van signar el 16è triomf blau-grana en una Lliga en la qual les catalanes continuen invictes. Tot i que el Betis va sortir amb ganes de plantar cara, les jugadores de Lluís Cortès ja guanyaven per 2-0 al minu 10 i la golejada va resultar inevitable. La sesrovirenca del Barça, Jana Fernández, i la manresana de l'equip andalús, Marta Perarnau, van sortir al camp al minut 72.

El Rayo Vallecano de la fruitosenca Paula Fernández, que no va ser titular i va entrar al terreny de joc al minut 86, va visitar el camp del Spòrting Huelva amb la necessitat de no fallar. Però les andaluses, amb un gol de Danyelle al minut 83, van agafar alè. El Rayo és 6è per la cua amb 16 punts, un per sobre del Santa Teresa, que va donar la gran sorpresa en derrotar l'Atletico de Madrid per 0-1. El Huelva és 14è -primera plaça de descens- amb 14.

L'Éibar de la portera igualadina Noelia Garcia va sumar un punt al casa del Deportivo (0-0) i es manté la zona mitja. D'altra banda, el duel entre l'Espanyol i el Granadilla es va suspendre per covid. Avui es disputen el Sevilla-Real Madrid (16 h) i el Llevant-Reial Societat (19 h).