Segueix-nos a les xarxes socials:

El CH Vilanova se situa segon en derrotar el líder Novadmin Lleida

El CH Vilanova se situa segon en derrotar el líder Novadmin LleidaJOAN VALLVERDÚ

La meritòria victòria que el CH Vilanova del Camí va assolir, diumenge, al poliesportiu de Can Titó, contra el Novadmin Lleida Pardinyes (18 a 16) permet a les jugadores de David Díaz pujar fins al segon lloc de la classificació del grup A de la Lliga Catalana Femenina, després de la disputa de la tercera doble jornada de la competició.

Les vilanovines es van saber refer de la derrota encaixada dissabte a Lleida (30 a 15) en un partit en el qual no van mostrar el nivell d'intensitat habitual. L'endemà, a casa, les anoienques van exhibir una gran defensa que els va possibilitar controlar el ritme del partit i segellar el triomf en els últims cinc minuts, en els quals les lleidatanes no van poder marcar. El Novadmin Lleida lidera la classificació amb 8 punts, els mateixos que sumen el CH Vilanova, segon, i el CH Palautordera, tercer.

Segon triomf del CH Martorell

En el grup B, el CH Martorell va sumar el segon triomf, dissabte, contra el CH Ascó (32 a 18). Núria Morlesín i Helena Sevilla van transformar set gols cadascuna, ben secundades per Nahir Sofia Skerl i Agostina Estel-rrich, autores de sis gols. Diumenge, les martorellenques van cedir a la Ribera d'Ebre (26 a 24).