El primer matí de Joan Laporta com a president electe del FC Barcelona ha estat molt intens, amb una visita a les plantilles dels primers equips (masculí i femení), així com una trobada amb Pau Gasol, que se sotmetia a una revisió mèdica abans de signar pel Barça.

Acompanyat per la seva mà dreta, Rafael Yuste, que es convertirà en el vicepresident esportiu del club, tots dos s'han sotmès a proves PCR per poder viatjar aquest dimarts, convidats pel president de la Comissió Gestora Carles Tusquets, a París, on el Barça jugarà el dimecres la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Posteriorment han visitat la plantilla del primer equip de futbol i han saludat Ronald Koeman i el seu equip tècnic i han compartit uns moments amb els jugadors del Barça dins del vestuari.

Laporta i Yuste s'han dirigit després fins als camps d'entrenament del Barça B i del Femení, on han tornat a saludar els components de tots dos equips i a continuació s'han dirigit a l'Estadi Johan Cruyff i han visitat la Masia.

En la visita als serveis mèdics, tots dos han coincidit amb Pau Gasol, l'última incorporació del Barça de bàsquet, i també han coincidit amb Juan Carlos Navarro al pavelló de la Ciutat Esportiva, mentre es duia a terme l'entrenament de l'equip junior.