El corredor txec Martin Stosek, de l'equip Canyon Northwave, va guanyar ahir la segona etapa de la VolCat, de 58 quilòmetres, en superar en el tram final, per només dos segons, el belga Wout Alleman i el portuguès Tiago Ferreira, tots dos del DMT. El quart classificat, el neerlandès Hans Becking, vencedor de l'etapa de dijous, només va perdre cinc segons i manté el lideratge de la cursa amb 1.13 sobre el suís Nicola Rohrbach i 2.14 respecte del corredor lusità.

En la competició masculina, el primer integrant de l'equip TBellès és el santfruitosenc Guillem Muñoz, que és 25è,a 13.14 de la primera posició. Ahir, Muñoz va ser 36è, a 8.38, i segon de la seva formació, darrere de Pablo Guerrero, 29è i que va just darrere seu en la general.

En la cursa femenina, l'excampiona del món, la polonesa Maja Wloszczowska, va aprofitar el moment ideal per escapar-se i va assolir una clara victòria davant de la lituana Katazina Sosna, l'única que li va poder mig seguir el ritme, tot i que va perdre deu minuts. La primera representant del TBellès va ser Sílvia Roura, novena classificada. En màsters-40, va destacar la setena posició de l'etapa del navarclí Melcior Faja. Avui, tercera i penúltima etapa, amb 1.600 metres de desnivell positiu i 60 quilòmetres.