Bones sensacions per a Josep García en l'arrencada del Nacional d'Enduro 2021. El pilot de Súria s'ha situat líder, només començar, i ha dominat de principi a fi aquesta primera cita de la temporada on ha pogut mesurar les seves forces amb un bon nombre de pilots mundialistes.

García va signar una jornada perfecta, marcant el ritme de carrera en tot moment i aconseguint una còmoda victòria amb més d'un minut d'avantatge sobre els seus perseguidors al final de les 3 voltes i 9 especials. Un excel·lent resultat que situa com a líder provisional al pilot de KTM, tant en la scracht com en la classificació de E2.

Per altra banda, Jaume Betriu, va debutar amb un top 10 absolut i un podi en la seva categoria E3, de la qual és el vigent campió. El pilot de Coll de Nargó va demostrar ser molt competitiu al manillar de la KTM 500 EXC-F, tot i que li va resultar complicat adaptar-se al recorregut de Sitges i va notar la falta de ritme després de tres mesos d'inactivitat.

La pilot manresana i vigent campiona d'Espanya, Mireia Badia, també va debutar amb victòria en la primera prova de la competició d'enguany, superant a Julia Calvo i a la navassenca Kate Vall en una prova on hi van participar 10 pilots.

La segona de les sis proves de les que consta el campionat Nacional 2021 se celebrarà a la localitat de Lalín, Pontevedra, els dies 22 i 23 de maig.