El procés electoral que ha viscut els últims mesos el Club Esportiu Berga va culminar diumenge amb la proclamació de la junta directiva que agafa el relleu de l'equip que encapçalat per Lluís Torán, Josep Grau i Manel Guirado ha gestionat l'entitat en els darrers exercicis.

El fins ara jugador del primer equip Joan Noguera, de 32 anys, ha pres la decisió de deixar de ser un autèntic malson per a les defenses dels oponents de l'equip blanc-i-vermell per assumir la presidència del club. Un altre jugador fins ara en actiu fa el mateix pas que el talentós interior esquerrà. Es tracta del porter Dani Peralta. El baluard de la porteria berguedana es converteix en vicepresident segon i secretari. Joan Noguera i Dani Peralta conformen, conjuntament amb Lluís Camprubí, el nucli dur de la nova junta directiva. Camprubí assumeix els càrrecs de vicepresident primer i tresorer.

La junta que ha de fonamentar el futur immediat del CE Berga la completen el vicepresident tercer, Èric Jiménez, i els vocals Ona Rodríguez, Josep Barranco, Raúl Sànchez, Albert Pujol, Dani Casas, Bernat Cortina, Xavier València i Joan Peralba.

Joan Noguera va detallar ahir a Regió7 que ha pres la decisió d'assumir la presidència del CE Berga «per tal que no es posés en perill l'excel·lent feina que ha desenvolupat l'equip directiu de Lluís Torán».

Donar continuïtat al treball que es desenvolupa en l'àmbit del futbol base; potenciar la competitivitat del primer equip i mantenir sanejada l'economia del club són alguns dels reptes que s'ha marcat Joan Noguera, a més de «potenciar el futbol femení, dotar-lo d'una estructura pròpia i conformar un equip sènior femení» i «d'ampliar la massa social de l'entitat». Joan Noguera va revelar que Pep Torres continuarà com a entrenador del primer equip, mentre que Sergi Torrabadella seguirà com a coordinador general i màxim responsable tècnic del futbol formatiu del Club Esportiu Berga.