Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet/Lliga Femenina

El Cadí contracta la jugadora exterior Mikayla Pivec

La nord-americana ja va debutar a la Lliga Femenina amb el Campus Promete de Logronyo

El Cadí contracta la jugadora exterior Mikayla PivecMinnesota Linx

El Cadí la Seu ha informat aquest dijous del fitxatge de la jugadora nord-americana Mikayla Pivec. Nascuda el 18 de novembre del 1997 a Washington, arriba al conjunt urgellenc procedent dels Minnesota LynxPivec va ser seleccionada en el 25è lloc del draft de la WNBA pels Atlanta Dream, després de la seva etapa universitària a l’Oregon State Beavers, i la darrera temporada va debutar a la Lliga Femenina Endesa amb el Campus Promete. A la NCAA va compartir equip amb l'exjugadora del Cadí Sydney Wiese i va anotar 14,8 punts, capturar 9,3 rebots i repartir 4,5 assistències en 34,1 minuts de joc per partit.

En les seves declaracions com a jugadora blanc-i-blava declara que està “molt contenta de poder jugar a Cadí La Seu i que ha sentit moltes coses positives de l’entitat, equip i organització”. Bones paraules també de la seva amiga i exjugadora de Cadí La Seu Sydney Wiese. Es mostra “ambiciosa i amb ganes de poder ficar-se a treballar per aconseguir moltes coses aquesta temporada”.

Bernat Canut es mostra satisfet per la incorporació de l’exterior americana: La coneixem de la seva etapa universitària on va coincidir amb Wiese i va ser draftejada per Minnessota. Jugadora forta, hàbil, vertical, amb punts a les mans i bona passadora. Un altre aler rebotejador. Il·lusionats en apropar-nos al seu bàsquet i que ens doni la seva millor versió!

Prem per veure més contingut per a tu