El parc d'street workout del Bosquet de Sant Fruitós de Bages va acollir diumenge al matí la primera competició de cal·listènia de la comarca, tal i com l'havien publicitat els organitzadors. La trobada va aplegar una quinzena de joves de diverses localitats bagenques, que van exhibir les seves habilitats en una disciplina encara poc coneguda però molt visual.

La competició es va realitzar per iniciativa del jove fruitosenc Bilel Boukili, que va treballar a l'àrea d'acció juvenil en el marc del programa de garantia juvenil. L'organització va anar a càrrec del Nexe Espai Jove.

La competició va tenir lloc al parc del Bosquet AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

La cal·listènia és una disciplina que consisteix en la realització d'un seguit d'exercicis físics a partir de moviments musculars en els quals hi prenen especial importància la resistència, la potència i l'esforç. La competició celebrada a la localitat bagenca va tenir tres categories: freestyle, on els participants van ensenyar la seva capacitat a partir de la combinació d'exercicis acrobàtics; resistència, en exercicis estàtics; i resistència en exercicis dinàmics.

La matinal va deparar imatges de força, habilitat i potència AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

Els organitzadors van destacar el companyerisme entre els participants i la implicació del púbilc animant els competidors.

Els atletes van executar uns exercicis exigents AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

RESULTATS

Freestyle:

1. Adri Mayo

2. Eric Ibañez

3. Ayman Achbar

Resistència - exercicis dinàmics:

1. Aleix Sirera

2. Nico Escudero

3. David Flotats

Resistència - exercicis estàtics:

1. Christian Miranda

2. Eric Ibañez

3. David Flotats.

Els participants van exhibir les seves habilitats AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES