El CE Manresa ha arrencat la pretemporada de bona manera amb una victòria de prestigi al camp d'un rival de Primera Divisió RFEF i amb aspiracions de pujar a la Lliga SmartBank. Els jugadors de Ferran Costa s'han imposat per 0-3 al Nou Estadi Municipal i, tot i que encara és molt d'hora, inicien amb confiança la segona versió del projecte del tècnic Ferran Costa.

Un autogol del defensa Andreu Fernández ha obert el marcador al minut 6. També ha iniciat bé el curs el porter Pulido, que ha aturat un penal al minut 20, dos abans que Pau Darbra, un dels nous fitxatges, estrenés el seu compte golejador. L'entrenador ha donat minuts a tothom a la represa i, a tretze minuts per al final, Biel Rodríguez ha segellat el 0-3 definitiu. El proper partit del CE Manresa serà dissabte al camp de l'Espanyol B, a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs.

Alineacions:

UE CORNELLÀ: Lucas Anacker, Andrada, Andreu Hernández, Dorca, Sascha, Lobato, Carlos G., Àlex Pla, Szymanowski, Marcos Gorriti i Gerard. També Juanma (ps), Marc Vilaplana, Mancuso, Pepe Bernal, Eloy, Víctor Fernández, Baldrich, Valter, Borja, Gonpi, Unai i Gonzalo

CE MANRESA: Pulido, Álex Sánchez, Amantini, De Sande, Àlex Iglesias, Putxi, Marc Cuello, Juli, Darbra, Javi López i Noah. També Madou, Uri Pérez, Joan Castanyer, Moha, Eloi Florido, Nil Garrido, Dani Barrera, Biel Rodríguez, Aleix Díaz i Ivan Mellado

GOLS: 0-1 Andreu Fernández (pp) min 6, 0-2 Darbra min 22, 0-3 Biel Rodríguez min 77