Segueix-nos a les xarxes socials:

El Monbus Igualada cau en l’últim quart a Salou

El quart període del partit de quarts de final de la Lliga Catalana EBA que va enfrontar el Monbus CB Igualada contra el Brisasol CB Salou va ser determinant per a l’eliminació dels anoiencs. L’equip igualadí va cedir per un marge de 16 punts (55 a 71). El duel es va disputar al salouenc Pavelló Municipal Central, seu de dos dels partits corresponents als quarts de final. L’equilibri va predominar durant el primer quart del matx i cap de les dues formacions va imposar el seu estil de joc a l’oponent (16 a 17). El segon acte es va desenvolupar amb un guió quasi idèntic i el bàsquet agosarat, físic i de ràpides transicions que el tècnic esparreguerí Òscar Navarro vol que efectuï el Monbus CB Igualada va impedir que els tarragonins adquirissin un marge significatiu a l’electrònic (27 a 32).

Les bones prestacions ofensives dels locals Larry Guillem Ewulu (17 punts) i Arturo Alaminos (13) van propiciar que l’avantatge del Brisasol CB Salou s’incrementés fins als 8 punts al final del tercer quart (44 a 52) i que els amfitrions sentenciessin en els últims deu minuts. Els altres tres partits de quarts de final van registrar els marcadors següents: Sol Gironès Bisbal Bàsquet, 67 Club Joventut de Badalona B, 97; FC Martinenc , 80 CB Vic, 68 i UE Mataró, 54 Barça B, 58.