El pilot santfruitosenc Ramon Brucart, dels Amics Moto Valls de Torroella, va aconseguir la victòria en les dues mànigues de la quarta cursa del Campionat de Catalunya de motocròs MX3 que va tenir lloc al circuit de Bellpuig. Brucart va guanyar la primera de les dues proves amb un temps de 24.34.611, davant de Lluís Sanz i d’Aleix Díaz. En la segona de les curses, les posicions van ser idèntiques. Amb aquest resultat, Brucart es consolida en la primera posició de la categoria amb un total de 50 punts, pels 40 de Sanz i els 32 de Díaz.

En la categoria femenina, el triomf en la primera de les dues mànigues també va ser per a una pilot dels Amics Moto Valls,en concret Mariona Valero. A la segona, no va puntuar.

Per la seva banda, Simeó Ubach, del MC Baix Berguedà, va ser segon en l categoria MX-Elit; el pilot del Moto Club Fonollosa Sergio Perellón, amb KTM, va quedar tercer en les dues curses de la categoria MX-5. La propera cursa del campionat serà el 17 d’octubre a Almacelles.