El Cadí La Seu va caure ahir a Leganés en un partit en què va estar a prop de protagonitzar una gran remuntada, però li va faltar l’encert i la tranquil·litat necessàries en els instants decisius. Les de Canut continuen amb 6 victòries.

Les urgellenques van començar amb mal peu i, a partir d’aquí, van anar sempre a remolc de les locals, que fins ara només havien guanyat 2 partits. Un 9-2 inicial després d’un triple de Jespersen va començar a condicionar un enfrontament on les catalanes van patir falta de claredat en el tir.

Tot i que el Cadí va retallar distàncies (13-10 al final del primer temps), el segon període tampoc li va ser propici. El Leganés va aturar l’ofensiva pirinenca, i el gran treball d’Okonwo i Tate va dur el matx al descans amb un marge de 10 punts (32-22).

No va millorar gens ni mica la situació pel Cadí després del pas pels vestidors. Pivec va fer el 32-24, però l’equip es va quedar sec fins el 41-26 de Pujol a falta de 4.15. L’intercanvi de cistelles no va afavorir les visitants, que tot i això van agafar aire amb un triple de Raventós (45-38). La remuntada era viable (45-40). Tunstull va posar el 56-52, però les últimes accions, incloses dues faltes en atac d’Etxarri, van ser nefastes.