El Cadí La Seu va protagonitzar ahir una de les notícies de la temporada en derrotar el València, vigent subcampió de lliga, en un duel igualat (64-60) que el consolida en la zona alta de la classificació. L’altre equip català del campionat, l’Spar Girona, va derrotar el totpoderós Perfumerías Avenida, actual detentor del títol.

Des de l’inici es va veure que el partit seria molt igualat. El Cadí va començar marcant el ritme (9-4) i la seva defensa va tallar la fluïdesa de les valencianes, que van reaccionar (13-15 al final del primer quart). Les locals van aconseguir un parcial de 10-0 i el seu rival es va veure obligat a ajustar la defensa i a controlar millor el rebot. A la mitja part, 33-31 per a les catalanes.

Després del pas pels vestidors, el matx va mantenir la dinàmica d’equilibri entre els dos conjunts. Etxarri i Gulich lideraven les opcions de Cadí i València, respectivament, que van entrar al darrer període amb empat (47-47).

L’equip de Canut va plantejar una teranyina defensiva que les visitants no van saber trencar. En un final a cara o creu, els punts de Pujol i Pivec van ser decisius i la cinquena falta d’Etxarri no va penalitzar un Cadí que continua 4t.