El Cadí la Seu, quart classificat de la lliga, afronta com a favorit la visita d’aquest vespre (20 hores, horari peninsular) a la pista del Tenerife. El popular Clarinos és últim de la classificació, amb dos triomfs en onze partits, però les jugadores de Bernat Canut han de tenir present què va passar a Bembibre abans de l’aturada per les finestres FIBA. L’equip del Bierzo també era fanalet vermell llavors i va acabar sorprenent el combinat blanc-i-blau.

Després de superar consecutivament a casa el València i l’Spar Gran Canària, i amb Júlia Soler ja adaptada a l’equip, el conjunt català hauria de vèncer el rival, ara entrenat per un Juan Carlos Afonso que va substituir Claudio García pels mals resultats. En la prèvia, Bernat Canut admetia que «estem en una bona dinàmica. Ens podem entrenar amb normalitat i sense baixes i això es nota».

Canut avisava que «no sé si el Tenerife és el pitjor equip, però no ho és quant a nivell de les jugadores. Juga a l’EuroCup i ha passat a la fase següent. Tenen molt talent, amb jugadores amb molts punts i no sé si els està pesant l’aspecte social. De tota manera, haurem de fer les coses molt bé».