El Barcelona i el Manchester City han fet oficial l'acord perquè l'internacional espanyol Ferran Torres sigui nou jugador del conjunt blaugrana per a les properes cinc temporades.

Segons ha informat el club català, Torres, que aquest dilluns ja va passar la revisió mèdica, ha firmat un contracte per cinc temporades, fins al 30 de juny de 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.

L'atacant valencià serà presentat dilluns que ve, a les 11:00 hores, en un acte previ a l'entrenament de portes obertes que el primer equip farà al Camp Nou a partir de les 12 hores.

Després de l'entrenament, Ferran Torres atendrà els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica des de la sala de premsa l'estadi.

"Un pas enorme"

"És un pas enorme en la meva carrera", confessava Ferran Torres, de 21 anys, en sortir del despatx presidencial. "Estic molt content d’unir-me a aquest gran club, un dels millors del món", deia el davanter valencià, ansiós per poder incorporar-se a la vida quotidiana de l’equip. No podrà fer-ho totalment perquè encara s’entrenarà al marge del grup. Està en el tram final de la rehabilitació de la seva lesió.

Ferran espera "continuar creixent com a futbolista i com a persona", deia en declaracions a Barça TV, i considera que caurà en mans de l'"entrenador ideal" després de passar per les de Pep Guardiola al Manchester City. En les de Xavi, "un entrenador que està començant, però que és un entrenador formidable". Xavi tindrà en ell un comodí per a la davantera, tan escassa de recursos. "Puc aportar polivalència en les tres posicions d'atac", afirma Ferran, que es va iniciar com a extrem dret i que Guardiola va reconvertir com a fals nou.