El Reial Madrid és el primer finalista de la Supercopa d'Espanya que se celebra a Riad, després d'explotar les seves virtuts al contraatac i castigar la millora del Barcelona, que ha igualat en dues ocasions el marcador, però ha acabat cedint en la pròrroga davant un gol de l'uruguaià Fede Valverde (2-3).

La final de la Supercopa d'Espanya 2022 ja té el seu primer finalista. El Reial Madrid buscarà el diumenge en el King Fahd International de Riad el seu dotzè trofeu després de superar un clàssic replet d'exigència, davant un Barcelona que va millorar amb la recuperació d'efectius, el debut de Ferran Torres i les reaparicions de Pedri i Ansu Fati.

El Reial Madrid ha dominat d'inici i Vinícius ho ha plasmat al marcador després d'un error de Sergio Busquets als 25 minuts de partit. Ha provocat la reacció de l'equip de Xavi Hernández, amb una pressió alta que ha rebaixat la brillantor del líder de LaLiga Santander. Una fallada en un mal rebuig de Militao, que ha impactat en el cos de Luuk De Jong, ha igualat el partit abans del descans.

En la segona part, quan més dominava el Barcelona i arribava a la porteria rival, ha arribat el gol de Karim Benzema als 72 minuts. De nou ha reaccionat el conjunt blaugrana, que ha enviat la semifinal a la pròrroga amb un gol d'Ansu Fati. En aquesta, ha sigut decisiva la velocitat madridista al contraatac i l'encert de Fede Valverde en el seu primer tant de la temporada.