Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol sala

La baganesa Clàudia Pons és triada la millor seleccionadora del món

La màxima responsable de l'equip estatal femení supera els seus homòlegs de Portugal i Brasil, segons el portal Futsal Planet

La baganesa Clàudia Pons és triada la millor seleccionadora del mónFCF

La baganesa Clàudia Pons ha estat escollida millor seleccionadora d’un combinat estatal femení de futbol sala del món pel prestigiós portal Futsal Planet. És la primera vegada que s’atorga aquest guardó i Pons l’aconsegueix per haver convertit la selecció estatal femenina en la millor de l’actualitat. El combinat és el vigent campió d’Europa, títol aconseguit el 2019, i ha romàs imbatuda en els últims mesos. Aquesta setmana, per exemple, ha superat Ucraïna, un dels combinats més potents del continent, per un clar resultat de 0-7. 

Pons, que com a jugadora va dur a terme una gran part de la seva carrera en el Futbol Sala Gironella, va ser també seleccionadora catalana sub-21, amb la qual va ser campiona d’Espanya. L’equip espanyol, a més, va completar el seu gran any sent triat com a millor selecció del món pel mateix portal especialitzat. En les votacions, Clàudia Pons va quedar per davant del seleccionador portuguès, Luis Conceiçao, i del brasiler, Gabriel da Silva Dias.

L’entrega de premis també va ser positiva per a diversos representants catalans. D’aquesta manera, el Barça va ser triat el segon millor club del món, per darrere de l’Sporting de Portugal, i el seu porter, Dídac Plana, el quart millor porter de l’actualitat, superat pel brasiler Guitta, el brasilero-kazakh Higuita i l’argentí Sarmiento. En la llista de millors jugadors, el brasiler dels blaugrana Ferrao ha estat escollit el millor futbolista del món i el català del KPRFrus Esteban Cejudo ha quedat en vuitena posició.

Prem per veure més contingut per a tu