L’Olius Negre va fer oficial el seu títol de campió de la lliga comarcal del Solsonès de bitlles catalanes, que ja havia assegurat de manera matemàtica una jornada abans de la finalització de la competició. L’Olius Vermell va aconseguir la segona posició final en aquesta última etapa del campionat i el tercer lloc va recaure en el Solsona.

La plaça de l’Olivera del Pi de Sant Just, al terme d’Olius, va acollir l’última jornada que va enfrontar els vuit equips que han pres part en la competició. Del total d’equips que prenien part en el torneig, quatre encara aspiraven al segon i al tercer lloc, per darrere de l’Olius Negre.

En la primera tirada, l’Olius Vermell va aconseguir un lleuger avantatge sobre la resta i, en la segona, va assolir la quarta posició, la qual cosa li va permetre aconseguir el subcampionat de lliga. Tercer va ser el Solsona, que va superar d’un sol punt l’Olius Groc, que aspirava a fer el triplet de formacions del mateix poble. El cinquè lloc va ser per a l’equip de l’Arcada i van tancar la classificació el Càmping, el Barecillo i el jove equip de l’Olius Júnior. El campionat comarcal individual començarà el mes vinent.